Inspirace pro váš domov

Bílý stůl s hnědýma nohama House Nordic Vojens Desk, délka 120 cm

2.7 (4)
4 509 Kč

Oblíbený a kvalitní výrobek Bílý stůl s hnědýma nohama House Nordic Vojens Desk, délka 120 cm od kvalitní značky House Nordic snadno najdete právě dnes ve slevě! Na našich stránkách za 4 509 korun

EAN: 5713917001125
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: House Nordic
Prodejce: Bonami.cz
Jídelní stůl vytváří stabilitu pro každou domácnost. Budete u něj ráno snídat a plánovat svůj den, a taky trávit společné chvilky s rodinou a přáteli.

Proto je důležité, abyste se u něj cítili dobře. Značka House Nordic nabízí čistý jednoduchý styl, který skvěle sladíte se zbytkem místnosti. Stůl je vyroben z dřevovláknité MDF desky, která je oblíbená pro skvělý poměr ceny a kvality.

Značka z Dánska s více než 20letou tradicí propojuje čistý design, perfektní funkčnost a kvalitní materiály. Do domácnosti přinese skandinávský styl, útulno a neuvěřitelné pohodlí. Propadněte jeho kouzlu i vy ♥

Kde koupit

Bonami.cz
Bílý stůl s hnědýma nohama House Nordic Vojens Desk, délka 120 cm
4 509 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Pracovní a psací stoly

Psací stůl Woodman Bau

5.0(3)
11 799 Kč
Akce
Pracovní stůl s černou konstrukcí CustomForm

Pracovní stůl s černou konstrukcí CustomForm

3.3(9)
15 199 Kč 29 799 Kč

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky House Nordic

O nás
Vítejte na YesBydlení.cz, vašem průvodci světem kvalitního a stylového bydlení. Naše početná kolekce produktů zahrnuje vše - od moderního nábytku, přes dekorace až po praktické doplňky pro domácnost, které promění váš domov v místo pohody a stylu. Inspirujte se u nás nejnovějšími trendy v bydlení, které jsme pro vás vybrali s láskou a pečlivostí. YesBydlení.cz je místem, kde najdete přesně to, co do domácnosti hledáte. Prozkoumejte naši nabídku a objevte, jak může být nakupování pro váš domov snadné a příjemné.
Mohlo by vás zajímat
Základní informace a kontakty
Copyright © 2023 -