Inspirace pro váš domov
Dětské psací stoly

Pracovní stůl Vipack Alex

4.4 (7)
15 699 Kč

Tento nejprodávanější produkt Pracovní stůl Vipack Alex od značky s dobrým jménem Vipack jednoduše pořídíte tady teď právě za výborné peníze! Aktuálně v akci za 15 699 korun včetně DPH.

EAN: 5420070209731
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Vipack
Prodejce: Bonami.cz
Ideální pokojíček pro mladého chlapce hravě zařídíte se stylovou kolekcí Alex. Mírně industriální styl dodá místnosti pořádnou dávku originality a u pracovního stolu se šuplíky se úkoly budou psát jedna radost. Belgická značka Vipack srší skvělými nápady na chytrá řešení prostoru a neustále své zákazníky zásobuje inovativními kusy nábytku. Použité materiály odpovídají všem bezpečnostním normám Evropské unie a každý detail je precizně zpracovaný.

Kde koupit

Bonami.cz
Pracovní stůl Vipack Alex
15 699 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Dětské psací stoly

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky Vipack

O nás
Vítejte na YesBydlení.cz, vašem průvodci světem kvalitního a stylového bydlení. Naše početná kolekce produktů zahrnuje vše - od moderního nábytku, přes dekorace až po praktické doplňky pro domácnost, které promění váš domov v místo pohody a stylu. Inspirujte se u nás nejnovějšími trendy v bydlení, které jsme pro vás vybrali s láskou a pečlivostí. YesBydlení.cz je místem, kde najdete přesně to, co do domácnosti hledáte. Prozkoumejte naši nabídku a objevte, jak může být nakupování pro váš domov snadné a příjemné.
Mohlo by vás zajímat
Základní informace a kontakty
Copyright © 2023 -